Linkedin Napi Tippem

Minden munkanapon megjelenik egy új, friss ajánlás, amivel a Linkedinen eredményesebb lehet. Ez Bánki Tamás, a magyar Linkedin szakértő napi tanácsa. – Ez a blog független a LinkedIn Corporationtől.

Linkedin Heti Hírlevél Magyarul

Bánki Tamás, független Linkedin Szakértő

Banki-Tamas-fuggetlen-Linkedin-Sakerto-120x217.jpg

Friss topikok

Címkék

Linkedin Tippek Naponta

Kategóriák

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

3 ajánlás a Szakértelem kidomborításához - III.

2013.11.22. 13:00 Bánki Tamás | DrLinkedin.hu


a-szakerto-segit.pngA fény fókuszálásával tüzet gyújthatsz

1. Nem unalmas
2. Call 2 Action a képen
3. Közösség segítése

Sokan, sőt, egyre többen használják a Linkedint. És mindenki másként. Azaz egy HR-es és egy sales-es másként. Van aki jól, van aki jobban, de fejlődni mindig lehet.

Naponta friss Linkedin tipp Bánki Tamás független Linkedin Szakértőtől

Ezt az igényt érdemes kielégíteni. Azaz azzal is domboríthatunk, hogy szakmaspecifikus tartalmakat osztunk meg a Linkedin használatáról. Így válhatunk go-to-point-tá, azaz szakértővé.

Ahogy a socialmediatoday.com-on olvastam, hogy egy szállítmányozó cég segítette ügyfeleit egy blogbejegyzéssel a Linkedin használatáról és több, mint 115 megosztást ért el a bejegyzés csak a Linkedinen. Ez a content marketing - szakértelem - segítsés szentháromsága, ahol elférnek a keresőszavaink is. Így az olvasó hasznos tudással gazdagszik, míg mi olvasóval és olyan követőkkel, akik mint ügynökeink osztják tovább a tartalmunkat.

A content marketing az egyik legerősebb eszköz, amit használhatunk, s a Linkedinen is megoszthatunk, sőt a Linkedin Company page-en (Linkedin Céges oldal) szponzorált tartalomként további sok-sok embert vonhatunk be.

Ha szeretné a Linkedin Profilját, Céges oldalát erősebbé tenni, keressen meg.

Linkedin Képzés logóSzeretne többet tudni a Linkedinről, magyarul? Szeretné hatékonyabban használni a Linkedint, esetleg Céges oldalat építeni, vagy megtudni a cége hogyan kommunikálhat jobban a Linekdin révén?

A Linkedin Képzés blogján olvashat bővebben a Linkedinről, magyarul.

Keressen meg a Linkedin Képzés - a Linkedin Magyarul +36 70 932 8054

In English you can find us on DrLinkedin.com

Szólj hozzá!

Címkék: keresőszó Linkedin Céges oldal Céges oldal Sales go-to-point Versenytárs szponzorált tartalom

A bejegyzés trackback címe:

https://linkedin-napi-tippem.blog.hu/api/trackback/id/tr455649215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása